Bemutatkozás

dr. Tóth Dorottya

Mióta az eszemet tudom lenyűgöz a biológia, az élővilág működése a legkisebb sejtalkotóktól a bonyolult szervezetekig, az orvoslás. Mivel másik szenvedélyem a természet és állatvilág, mindig is egyértelmű volt, hogy amit igazán szeretnék csinálni, az a kettő ötvözete, és az állatorvoslást választom hivatásomnak.
Az Állatorvostudományi Egyetemen gyakorlataimat szülővárosomban töltve olyan érdekes és színvonalas helyek állatorvosaitól tanulhattam, mint a Nyíregyházi Állatpark, a Nyíregyházi Oktató Állatkórház, a Baromfi-Coop vagy az Agro-City Zrt. tehenészeti telepe, de szabadidőmben is több rendelőben igyekeztem gyarapítani a tudásom. Diplomamunkámmal kicsit belekóstolhattam a parazitológia és mikrobiológia világába is, a dolgozatommal - melyben egy hazai erdőben található kullancsokkal és a bennük előforduló kórokozók kimutatásával foglalkoztam - 1. helyezést értem el a Tudományos Diákköri Konferencián, majd az Országos TDK-n 3. helyezést, és azóta is segítségem a kutyák, macskák fertőzöttségének megelőzésében.
2013-as végzésem után volt szerencsém egy olyan - az országban már egyre kevésbé jellemző - körzeti praxisban elhelyezkedni, ahol az állatorvoslás több területébe is beletanulhattam egy remek csapat támogatásával, így munkámhoz tartozott mind egy tejelő tehenészet ellátása, mind a kedvencállatok rendelői gyógyítása, és belekóstolhattam a háznál történő ellátásba is. A praxis jól felszerelt kisállatrendelőjének és képzett orvosainak köszönhetően széles körű belgyógyászati, sebészeti és szaporodásbiológiai tapasztalatokra is szert tehettem, de az állandó tanulást és fejlődést, illetve a csapatmunkát azóta is hivatásom alapvető pillérének tekintem, hogy lelkiismeretesen, a tőlem telhető legmagasabb színvonalon láthassam el pácienseimet.

dr. Tóth Dorottya

dr. Pásztory Csongor

2009-ben végeztem a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen. A munkában töltött közel egy évtized nagy részét egy rendkívül nagy forgalmú vegyespraxisban töltöttem, melynek ugyanúgy része volt a tejelő szarvasmarhatelep napi szintű ellátása, mint a letűnő háztáji haszonállat-állomány teljes körű kiszolgálása.
A munka gerincét azonban a modern igényeknek megfelelő kisállatorvoslás adta, mely során széles körű belgyógyászati, sebészeti és szaporodásbiológiai tapasztalatra tettem szert. Ez utóbbi különösen jelentős részét képezte munkámnak, ugyanis igen sok, országosan, nemritkán világszinten jegyzett kutyatenyésztővel dolgoztam együtt, mely során a tenyésztéshez kapcsolódó állatorvosi munka minden területén jelentős gyakorlatot szereztem amellett, hogy a többéves együttműködés során sokukkal baráti viszonyba kerülve Tőlük is nagyon sokat tanulhattam.

Praxisunk

Közös mobil praxisunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy az állatok és gazdáik igényeire figyelve ötvözzük a hagyományos házhoz kijáró körzeti állatorvoslást a modern rendelő nyújtotta szolgáltatásokkal, annak felszereltségét és szaktudását a gazdik, állattartók otthonába szállítva a kis- és nagyállatok hatékony gyógyítása érdekében.

dr. Pásztory Csongor


Teljes körű állatorvosi ellátás

Márkó, Bánd, Herend, Gyulafirátót, Kádárta, Szentgál, Hárskút, Lókút, Zirc, Hajmáskér, Öskü, Sóly, Nemesvámos, Szentkirályszabadja, Litér, Eplény, Olaszfalu, Pénzesgyőr, Bakonybél településeken, házhoz történő kiszállással (további települések telefonos egyeztetés alapján)

  • Mobil: (+36) 30 372 1273 (Bejelentkezés Viber-üzenetben is)
  • E-mail:
  • Weboldalunk: mobilallatorvosveszprem.hu
  • Facebook-oldalunk »
© Minden jog fenntartva
Weboldal: